• <div><h1>Kjøp og salg bygger på tillit</h1><p>Vi har tillit til deg som kunde og vi strekker oss langt for at du også skal si det samme om oss.</p></div>

    Kjøp og salg bygger på tillit

    Vi har tillit til deg som kunde og vi strekker oss langt for at du også skal si det samme om oss.

For at alle i vårt langstrakte land skal ha like muligheter til å få tak i de godbitene vi til enhver tid har ute for salg, tilbyr vi noe vi kaller telefon / fjernsalg.

Det går i all enkelhet ut på at du ringer oss og vi beskriver over telefon hvilken stand bilen er i. Deretter blir vi enige om pris og betingelser. Vi gjør en muntlig avtale og holder av bilen til deg. Vi er også behjelpelig med og hente deg på et kommunikasjonsknutepunkt i Oslo-området når du kommer for å hente bilen.

Vi krever ingen håndpenger, du betaler først når du henter bilen.

Du har også full rett til å trekke deg fra handelen hvis bilen ikke svarer til dine forventninger eller vår beskrivelse av bilen. Det er null risiko for deg som kunde.
Enklere og tryggere kan det ikke bli å kjøpe bruktbil.

Kjøp og salg bygger på tillit, og vi har tillit til deg som kunde.

Og vi strekker oss langt for at du også skal si det samme om oss. Vi har lang og god erfaring med denne måten å selge bil på. Ca. halvparten av våre biler selges på denne måten. En god handel, er først når begge parter er fornøyd.